POSTANI BARRE INŠTRUKTOR

POSTANI INŠTRUKTOR.

Postani vaditelj Fit Barre vadbe in se pridruži ekipi, ki te bo podpirala pri spoznavanju vadbe, kasnejšem vodenju iz razvijanju novih idej in projektov v sklopu Fit Barre vadbe. Vadbo že izvajamo na lokacijah na Gorenjskem, Ljubljani in Štajerskem.

Zaradi zanimanja za Barre vadbo razpisujemo usposabljanje za vaditelje:
- 24. in 25. marec
- 21. in 22. april


TEČAJ BO POTEKAL V DVEH DELIH (na lokaciji v Ljubljani ali na Gorenjskem):
- 1.dan: osnove fitnesa, pilatesa, joge, baleta
- 2. dan: Fit Barre vadba

ZA TEČAJ RAZPISUJEMO TUDI DVE RAZLIČNI PRIJAVNINI: - 1.+2. del: 300€ *
- 2. del: 200€ ** (prvi del tečaja je namenjen vsem, ki bi želeli pridobiti osnove iz področja pilatesa, joge in fitnesa. Vsi, ki omenjene osnove že poznajo (npr. vaditelji in inštruktorji pilatesa, joge, skupinske vadbe), pa se lahko pridružijo samo drugemu delu tečaja.)

*Oba dneva predavanj, strokovno gradivo, CD z vajami **Drug dan predavanj, strokovno gradivo, CD z vajami (možnost plačila v dveh obrokih. Več informacij dobite ob poslani prijavi). 

Tečaj za izvajanje Fit Barre vadbe NE velja, kot veljavna državna licenca za vodenje vadbe, temveč je samo dopolnilno usposabljanje, ki vaditelju prinese dodatno znanje za vodenje omenjene vadbe, podporo pri nadaljnem delu, odskočno desko za vaditeljsko delo, razširitev znanja... Če si želiš postati del ekipe in skupaj z nami šitiri ljubezen do zdrave vadbe, fitnesa, baleta, pilatesa in joge si dobrodošel/dobrodošla. Prav tako ste dobrodošli vsi, ki bi si želeli samo novega znanja in novih idej. Iščemo tudi posameznike za vodenje vadbenih terminov, nadomeščanja, prevzamenje novih vadbenih terminov in novih lokacij vadbe (v kontakt vabimo inštruktorje iz cele Slovenije)... Vsakemu vaditelju prav tako omogočimo nadaljno izobraževanje in podporo, mesečno osvežitev znanja, podporo promocije vadbenih terminov, support in branding. Več informacij kmalu, vsa vprašanja, predprijave pa zbiramo na: nives@nivesoresnik.com ali 040 431 028


Info:

  • RAZPISANI DATUMI: 24. in 25. marec 21. in 22. april
  • TEČAJ BO POTEKAL V DVEH DELIH (na lokaciji v Ljubljani ali na Gorenjskem): 1.dan: osnove fitnesa, pilatesa, joge, baleta 2. dan: Fit Barre vadba
  • PRIJAVNINA:
  • 1.+2. del: 300€ * 2. del: 200€ **
© 2018 Fitbarre. Vse pravice pridražne.